PermitPower - de #1 tool voor efficiënt vergunningenmanagement

PermitPower is de #1 tool voor efficiënt vergunningenmanagement.

Dit geavanceerde platform biedt een allesomvattende oplossing waarmee u gemakkelijk het hele proces van het aanvragen tot het verkrijgen van vergunningen van begin tot eind kunt volgen, beheren en controleren. Geen tijd meer verspillen aan het handmatig bijhouden van Excellijstjes en papierwerk of zorgen maken over gemiste deadlines – met PermitPower heeft u al uw informatie onder controle, met een succesvol vergunningenproces als eindresultaat. Laten we beginnen!

Procesbeheersing (inzicht en overzicht)

In PermitPower creëer je met enkele muisklikken een helder en gestructureerd overzicht van de vergunningen die nodig zijn voor de realisatie van je project. Vul je tevens in wanneer je de vergunningen nodig hebt, dan rekent de tool de startdatum per vergunning uit én wordt duidelijk welke stukken er nodig zijn voor de aanvraag (indieningsvereisten). Alle basisinformatie hiervoor is standaard aanwezig in de PermitPower basistabellen.

 
In het Vergunningenregister wordt realtime de status van de vergunningen bijgehouden: de kleurcodering helpt om werkzaamheden te prioriteren. Met één druk op de knop genereert de tool een overzichtelijk vergunningenregister dat kan worden verstuurd naar de stakeholders.

Vastleggen afspraken

Een goede relatie met vergunningverlenende instanties is cruciaal in het proces van het tijdig verkrijgen van vergunningen. Regelmatig overleggen over de stand van het project en de aan te vragen vergunningen is daarbij essentieel. Om bij te houden welke overleggen hebben plaatsgevonden en welke afspraken er gemaakt zijn biedt PermitPower de mogelijkheid deze direct ín de tool vast te leggen, inclusief eventuele acties die naar aanleiding van dat contact zijn of moeten worden gedaan. Al deze informatie is zichtbaar op het dashboard voor een gemakkelijke follow-up.

Documenten
Alle documenten die tijdens verband houden met het vergunningenproces, kunnen eenvoudig opgeslagen worden. Koppel de documenten aan de desbetreffende vergunning en je hebt ze altijd binnen handbereik. Zo hoef je niets meer te zoeken en ben je altijd up-to-date met jouw gegevens!

Basisgegevens op orde, ook onder de Omgevingswet

Permit Power beschikt over een uitgebreide bibliotheek met basisgegevens van ruim 75 veel voorkomende vergunningen.
Deze bibliotheek wordt periodiek geactualiseerd, zodat je in ieder project met laatste stand van zaken rondom wet- en regelgeving aan de slag kunt.

 

Zo zijn recent de vergunningtypen die gelden onder de Omgevingswet in de tool opgenomen. Ook doorlooptijden en benodigdheden per vergunningtype zijn nu Ow-proof, dus je kunt direct van start!

Over ons

PermitPower is een samenwerking tussen vergunningenspecialist Mariette Zijderveld van Vergunningenkompas en softwarebedrijf Datastorms. De tool is speciaal ontwikkelt om in projecten het overzicht te bewaren over de benodigde vergunningen en het vergunningenproces te bewaken. PermitPower combineert de krachtige softwarestructuur van Datastorms met de specifieke kennis die Vergunningenkompas heeft. Mariëtte: “Deze tool maakt het houden van overzicht over de benodigde vergunningen veel toegankelijker, transparanter en sneller. Ik ben ontzettend blij dat PermitPower is ontwikkeld op het betrouwbare platform Datastorms. De tijd van het bijhouden van vergunningen in een (platte) Excellijst is voorbij, want PermitPower biedt mij alles om “in control” te blijven en is wat mij betreft de #1 tool waar iedere vergunningaanvrager op heeft gewacht.”

Referentie

5/5
“PermitPower biedt mij een helder en overzichtelijk vergunningenregister met gekleurde notificaties, zodat ik in één oogopslag kan zien waarmee ik aan de slag moet. Wijzigingen worden automatisch overal doorgevoerd en ik ben erg blij met het gemak en de snelheid waarmee ik bruikbare overzichten kan uitdraaien."
Jola van Dijk
HelderZwart

Klanten en partners

PermitPower werkt met en voor de volgende klanten en partners:

PermitPower ook voor jou?!

Kom langs of maak digitaal kennis met PermitPower. Neem contact op met Vergunningenkompas (Mariette Zijderveld) of met de support afdeling van Datastorms. Of vraag hieronder een gratis demo aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam