Wat is Vergunningenkompas

Vergunningenkompas is een adviesbureau gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van vergunningen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het snijvlak van techniek en regelgeving en zijn bekend met de heersende voorschriften en eisen. Vergunningenkompas heeft ervaring met zowel het aanvragen van vergunningen alsook met het verlenen van vergunningen aan de overheidskant van de tafel.

Door deze brede ervaring zijn wij in staat om belangen en standpunten van zowel overheden als aanvragers goed te doorgronden en spelen wij een cruciale rol in het bouwen en onderhouden van relaties tussen aanvragers en toetsers. Dit leidt tot wederzijds begrip, waardoor vergunningenprocedures soepel doorlopen kunnen worden en projecten geen vertraging oplopen t.g.v. te laat verkregen vergunningen.

Webicon-01

Bouwen aan de toekomst met oog voor de omgeving waar in gebouwd wordt”

Wie is Vergunningenkompas

Bouwen aan de toekomst met oog voor de omgeving waar in gebouwd wordt” is al meer dan 20 jaar mijn drijfveer. Als vergunningenspecialist adviseer ik tender- en projectteams over de aan te vragen vergunningen en toestemmingen, maar ook maak ik initiatiefnemers (zowel particulieren als bedrijven) wegwijs in vergunningenland om te komen tot het realiseren van hun bouwplannen en de ruimtelijke inpassing daarvan.

Met mijn gedegen kennis van wet- en regelgeving begeleid ik ontwerpers, tendermanagers en projectleiders naar realiseerbare projecten en verkrijg ik alle benodigde toestemmingen binnen de gestelde grenzen van tijd en geld. Ook aan de overheidskant van de tafel kan ik zeer goed uit de voeten en ben ik in staat complexe (bouw)plannen te begeleiden met behoud van bestuurlijk draagvlak.

Vanuit de overtuiging dat samenwerken leidt tot een “Best for project”-werkwijze, inventariseer ik de soms sterk uiteenlopende belangen van alle betrokken partijen en weet daardoor partijen te binden en samen te brengen.

Mariëtte Zijderveld is het gezicht achter Vergunningenkompas. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van de ruimtelijke wet- en regelgeving. Aan beide kanten van de tafel – met private en publieke partijen – heeft zij de vergunningenopgave van complexe ruimtelijke projecten succesvol begeleid. Mariëtte Zijderveld is het gezicht achter Vergunningenkompas. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van de ruimtelijke wet- en regelgeving. Aan beide kanten van de tafel – met private en publieke partijen – heeft zij de vergunningenopgave van complexe ruimtelijke projecten succesvol begeleid.